Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, die gericht is op het herstellend vermogen van je huid.
De doorbloeding van je huid wordt even goed geactiveerd, wat de aanmaak van collageen- en elastine stimuleert.
Deze gezichtsmassage werkt cel vernieuwend en de huid ziet er na de behandeling, jonger, gladder en steviger uit en voorzien van een natuurlijke glow.
Maar niet alleen wordt de conditie van je huid beter, zelfs littekens en eventuele vochtophopingen in je gezicht kunnen minder worden!

Wat doet bindweefselmassage voor jou ?
✓ Stimuleren van je doorbloeding
✓ Geeft je huid een mooie en gezonde blos
✓ Verbetering van opname van je producten
✓ Stimulering van de aanmaak van collageen
✓ Meer stevigheid van je huid
✓ Vermindering en verzachting van rimpeltjes
✓ Verstrakking kaaklijn, hals en decolleté                                                                                                                    ✓ Preventief anti aging
✓ Verbetering van je huidcondities

Belangrijk voor het beste resultaat ook tijdens de behandeling is een goede voorbereiding (reiniging en peeling/doorbloeden) en het intensief voeden en verzorgen na de massage. De behandeling doe ik voor het beste resultaat daarom ook alleen met de producten van Cosmedix.

Bij een eerste behandeling plannen we altijd 15 minuten extra tijd in voor een uitgebreide intake.

bindweefselmassage

Bindweefselmassage met de exclusieve producten van CosmedixBehandeling bestaat uit een intensieve reiniging, peeling/doorbloeding en na de massage insluizen van actieve werkstoffen en afsluitend dagverzorging 60 minuten€ 77.50
Bindweefselmassage kuurBij betaling van de kuur in 1x 10% korting bij afname van minimaal 4 behandelingen over het gehele bedrag 60 minuten€ 270,- ( v.a.)
Uitgebreide bindweefselmassage met de exclusieve producten van CosmedixBehandeling bestaat uit een intensieve reiniging, peeling/doorbloeding en na de massage insluizen van actieve werkstoffen, voedend masker afgestemd op de behoefte van de huid en afsluitend dag- en oogverzorging 90 minuten€ 92.50
Uitgebeide bindweefselmassage kuurBij betaling van de kuur in 1x 10% korting bij afname van minimaal 4 behandelingen over het gehele bedrag 90 minuten€ 320,- (v.a.)