Hygiëneprotocol Beautysalon Warmenhuizen

Lieve klanten,

 

Blij ben ik te mogen berichten dat  de salon vanaf 11-05 weer is geopend voor behandelingen.

De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan.

 

Ons protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

 

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en mijzelf te waarborgen, werken ik alleen op afspraak. We vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en daarom willen we je vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen.

Medewerkers in contactberoepen moeten zo veilig mogelijk kunnen werken en ook moet het voor klanten veilig zijn.

Vanuit de richtlijnen van RIVM en het COVID­19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten van ANBOS, zijn wij verplicht om klanten deze gezondheidscheck te laten doen.1

 

Helaas is het niet mogelijk om voor een behandeling te komen wanneer één van onderstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

 

Graag de toegevoegde documenten goed lezen voordat je naar de salon toekomt.

Nog even heel belangrijk aangezien de wachtruimte klein is:

KOM PRECIES OP TIJD (niet veel te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.

 

Zolang ik mij aan deze hygiëneprotocollen moet houden zal ik op de losse modules (zoals alleen het verven, epileren en of harsen buiten de gezichtsbehandeling om) een toeslag van €2,50 berekenen.

Dit vanwege de extra kosten voor alle beschermmiddelen.

Heb je vragen? Stel deze gerust via info@beautysalonwarmenhuizen.nl of via

0226-752635

 

Tot snel.

 

Met vriendelijke groet,

Merel Volkers

Beautysalon Warmenhuizen